lørdag 15. desember 2012

Goldmine høst DIY

Høstfarger.

Materialet.

 Kjedeknyting med brun tråd.

 Kjedeknyting med oker tråd.

Fester perler og svarowskikrystaller.

 Smykket.

39 kommentarer:

 1. Hei.

  WOW, så kreativ du er. Utrolig fine ting du lager. Denne bloggen bør fremmes. Jeg fant din kommentar ang DIY Goldmine smykker på instagram og klikket meg inn her. Jeg har prøvd og studere og forstå hvordan du knyter disse fine kjedene sammen, men kan ikke skjønne hvordan. Ser du har tredd alle trådene inn i samme nål, men fortsatt forsår jeg ikke. Er det mulig at du kan lage en steg-for-steg, bilde innlegg om dette (evt, sende meg dette på mail)? Hadde vært snilt om du kunne dele hemmeligheten :) Denne bloggen skal jeg anbefale for flere jeg kjenner som vil være litt mer kreative i hverdagen.

  Håper det nye året har behandlet deg bra hittil :)

  God kveld!
  Mvh en ivrig "diy goldmine" dame.

  SvarSlett
 2. Oj for en hyggelig kommentar:) Jeg knyter tråden fire ganger som vist i innlegget som heter diy goldmine v2.0 (iphonen krangler litt i dag, så fikk ikke linket direkte) Grunnen til at jeg har mye tråd gjennom nålhodet er bare at jeg ikke ville klippe tråden i tilfelle jeg klippet for kort. Se på det innlegget, og spør heller igjen om du ikke forstår:)

  SvarSlett
 3. Hei igjen.

  Kall meg gjerne treg, men skjønner fortsatt ikke helt.. :-/ (hehe).
  Er det noen som har laget steg for steg bilder? Jeg prøvde og se på den "diy goldmine v2.0", men kan fortsatt ikke forstå hvordan det blir så pent. Klipper du 4 tråder og knyter dem sammen i remser? Knyter dem 4 ganger rundt og klipper av rester av tråden? WÆ! Dette ble litt vanskelig for meg. Kunne du sendt meg evt steg for steg bilder via mail? Om det ikke blir for mye jobb for deg såklart.

  Ha en fin lørdag. Mvh ;)

  SvarSlett
 4. Vet ikke hvordan jeg kan vise det bedre med bilder jeg altså. Er bare en tråd, som du knyter som vist på bildet. Og så knyter du samme knuten tre ganger til i samme hull, før du går videre til neste sett med ringer hvor du knyter fire knuter der og. På den måten blir det kun en tråd som trekkes mellom hvert "knuteområde".

  SvarSlett
 5. Kunne du lagt ut en video, det var bare så fint! ;-)

  SvarSlett
 6. Takk:) Jeg vet ikke helt hvordan jeg lager en video jeg. Kan ikke redigere:) Så blir nok kun bilder tror jeg.

  SvarSlett
 7. Hei. Hvor kjøper du swarovski perlene, de dråpeformede? Ser de koster kr. 40-50 pr. stk. og det blir litt mye for min pengebok;(

  Mvh.
  Nina

  SvarSlett
 8. Hei. Jeg kjøpte de på ebay. Tror de kostet ca 150kr for 20stk omtrent.

  SvarSlett
 9. Tar du imot bestilling på slike smykker? Kunne tenkt meg et, men tror ikke jeg er i stand til å lage det selv :-P Hvordan kan jeg ta kontakt isåfall?

  SvarSlett
 10. Jeg kan godt lage om du bestemmer farger og oppstilling. På denne måten kan man og sette opp perlerekken http://www.goldminejewelry.no/wp-content/uploads/2012/02/purple-magnet1599-.jpg
  Det kommer til å koste 500kr da, for kun materialet ligger på ca 400kr, så er ganske dyrt.

  SvarSlett
 11. Så bra! Har du en mailadresse jeg kan bruke for å beskrive farger og perler jeg ønsker? Pris er selvfølgelig ok :-)

  SvarSlett
 12. Hei Ina. Kunne du prøvd å forklare litt bedre? Jeg sitter med det nå og jeg skjønner ingenting. Dette er jo nesten håpløst? Hvorden starter du og hvordan knyter du? Slik du har forklart det fungerer jo aboslutt ikke? Hmm..

  SvarSlett
 13. Hva klipper du opp? Jeg skjønte det ikke? Hvordan starter du? Enkel trå eller dobbel trå? :-/ Litt dårlig forklart!

  SvarSlett
 14. 1. Msiladressen min er inabetten@hotmail.com ( og det tar ca 2uker å få kjettingen i posten fra USA)

  2. I starten knyter jeg bare en vanlig dobbeltknyte og enden skjuler jeg under de påfølgende knutene. Jeg knyter som vist i innlegget goldmine diy v2.0. Det som vises er en knute, knyter altså fire ganger gjennom samme "punkt" (de to ringene som knyttes sammen) før jeg går videre til de neste to ringene.

  3. Jeg har ikke klippet noe, bare tredd hele broderigarnet gjennom nålhodet, selve tråden som jeg knyter med og som henger under nålhodet er enkel. Hvis ikke ender du opp med en tråd som er kanskje 4m som må dras gjennom hele arbeidet for hver knute.

  SvarSlett
 15. INA KRISTIN<3

  TUSEN TAKK FOR BEDRE FORKLARING, NÅ KLARTE JEG DET ;-D
  Hvordan setter du på stenene da? Vil gjerne sende deg resultate på mail, tusen takk for gooood hjelp!

  TUSEN TAKK<3

  SvarSlett
 16. Så flott:) For å feste stene knyter jeg bare fire knuter på samme måte (bare at tråden her kun går gjennom en ring, og ikke to), så drar jeg tråden gjennom stenen og knyter fire knuter på neste ring.

  Ja, gjør det:)

  SvarSlett
 17. Hei. Har du forskjellige lengder på de tre lenkene som syes sammen?

  Mvh.
  Nina

  SvarSlett
 18. Hei. Jeg har brukt like lengder. 3stk 0,5m.

  SvarSlett
 19. Hei! Jeg har sendt deg en mail om smykket, veldig interessert! :D

  SvarSlett
 20. De kjettingene du bruker er de metall eller aluminium?
  Føler aluminium er så lette og liker bedre å lage dem med metal..Er det på ebay du har bestilt dine?:)

  SvarSlett
 21. De er i aluminium. 1,5m kjetting + perler i stein og metall blir ganske tungt tilsammen. Kjettingen er kjøpt på ebay ja.

  SvarSlett
 22. Så flink og inspirerende du er :))

  Kan je bare be deg om å sende meg en link hvor du kjøper de diamant perlene fra swarovski? Finner de ikke :(

  Keep up the good work! :))

  SvarSlett
 23. Takk:)
  Jeg søker på " pear sew on" på ebay, da kommer det opp litt forskjellige farger og størrelser.
  Lykke til!

  SvarSlett
 24. Hei du.
  Kjempe fine smykker!
  Jeg lurer på en ting. Jeg har selv prøvd å lage slike men med kjetting som er mye mindre, smalere.
  Funker sånn halveis.
  Problemet mitt er at den ikke ligger fint rundt halsen. Krøller seg litt sammen innerst, på en måte. Ringene overlapper hverandre? Er som om msykket trenger et lite "knekk" for å skape en sving så den skal klare å holde den runde formen.


  Ser at noen bruker 3 forskjellige str. på lenker. Har prøvd det, men da klarer jeg selvsagt ikke å sy to og to ringer sammen mot slutten. Slik at alt blir skeivt.

  Hvilken lås bruker du? str.? tusen takk for savar!

  Kanskje din også blir sånn "krøllete" men ikke mulig å se om man legger den så flatt som mulig?

  SvarSlett
 25. Hei og takk:)
  De smykkene jeg har lagd med såpass stort kjede legger seg flatt, jeg må riktignok trykke det flatt noen ganger i løpet av dagen. F.eks. om jeg har lent meg frem for å ta på sko etc.

  Jeg bruker låser som heter "lobster clasp" på ebay. Ca 2cm store. Har og brukt låser jeg har tatt fra gamle H&M smykker tidligere.

  SvarSlett
 26. Kjempe fint! Hvor har du kjøpt gullperlene?

  SvarSlett
 27. Takk:) De er kjøpt på ebay, men har hatt de i flere år, så husker ikke noe mer enn det. Men de er i metall og ca 12mm i diameter.

  SvarSlett
 28. Heihei!

  Jeg er ei døv og elsker å lage ne av hobby ting. :) Men jeg er litt slit med å finne en sånn her jeg kunne ha tak i.. Håper at du kan hjelp meg hvor jeg kan kjøp og hvor?

  Kan du sende til Lemellemodette@gmail.com ... Jeg blir glad for å få høre noe fra deg ang her! <3 Kjempefint!

  SvarSlett
 29. Hei=) sååå fine!!!=) Jeg elsker å lage sånne smykker også, fant ut i helgen at hvis du syr tilbake i sammen lenke-hull på midten av smykket 4 ganger tilsammen... 2 ganger i hver bue.. så slipper du å trykke kjedet inn når du har gått med det litt, da beholder den buede formen sin...:)
  Det jeg lurte på er hvor du har kjøpt... eventuelt hvilken selger på ebay du har kjøpt den gull lenken... jeg får bare tak i sølv, vil såå ha GULL=)=)=)
  Men DU må ta mer pris!!! tar jo lang tid å lage de der, til bare å få 100 kr i overskudd=)
  God Påske

  SvarSlett
 30. Takk:) Kanskje jeg får prøve det neste gang da:) Tror selgeren hette we ride low, eller noe i den duren. Tror det heter chunky gold chain, med stjerner i navnet. Jeg skal nok ikke lage så veldig mange flere tror jeg, kun så lenge jeg synes det er artig.

  God påske ja!

  SvarSlett
 31. Hei

  Hvordan deler du den lenken du kjøper på ebay? deler du den i 3 like store lengder?

  SvarSlett
 32. Hvordan fester du lenkene sammen med en sånn lobster clasp? Har du noen avslutningsfester i endene eller bare en ekstra ring i den midterste lenken feks?

  Tusen takk for svar

  SvarSlett
 33. Jeg deler kjettingen i tre like deler. Og endene festes med ringer i midterste kjetting:)

  SvarSlett
 34. Så fint!! Hvilken størrelse har du på lenken du bruker på bildet?

  SvarSlett
 35. Takk:) jeg tok et kjapt mål nå. Ringene er 18x14mm ca. Og så bruker jeg 0,5m lenke pr gang rundt halsen.

  SvarSlett
 36. hopper du over hull eller slår sammen hull sånn at svingene blir finere eller knyter du 2 og 2 hull sammen uansett? :-) takk for svar! :-D

  SvarSlett
 37. Hei. Jeg har ikke hoppet over noen hull, men man må bare se det litt an. Legger man tre kjeder med like mange ringer i en sirkel og det går opp er det ikke noe problem.

  SvarSlett